Jeg var så heldig å bli invitert til treff med Alopeciaforeningen.

Det var så kjekt å være en del av dette møte, det er så fint å kunne snakke sammen og dele erfaringer.

Det var en veldig koselig gjeng i alle aldre som dukket opp. Det er så viktig med slike treff og ikke føle seg «alene» om hårtap. Alopeciaforeningen har laget en arena hvor en kan snakke fritt og få informasjon fra andre som har alopecia. Det var en veldig åpen og omsorgsfull gruppe.

Jeg lærer noe nytt hver gang jeg prater med en erfaren parykk bruker, og det er så nyttig informasjon for å kunne tilby gode produkter for hårtap.

Nå er det snart Alopeciadagen 24 mars i Oslo og jeg anbefaler alle som har alopecia og være med på dette arrangementet. Gå inn på www.alopecia.no for mer informasjon.

 Alopeciadagen er årets store samlingspunkt for medlemmer i Alopeciaforeningen Norge. Dette er en dag med både faglig og sosialt innhold og den arrangeres i løpet av våren. Det som står i fokus denne dagen, er å møte alopeciavenner, både nye og gamle, og å få faglig påfyll. Det vil være til stede likepersoner hele dagen som ivaretar sine medlemmer. I løpet av dagen avholdes foreningens årsmøte, vårt høyeste organ. Vi inviterer foredragsholdere til å bidra til et faglig innhold som medlemmene kan dra nytte av, – dette kan for eksempel være leger, hudleger, psykologer, eller foredragsholdere med personlige erfaringer og kunnskap som kan inspirere andre. Det vil være mulighet for å delta på samtalegrupper sammen med likepersonene, for erfaringsutveksling. På denne dagen får vi også besøk av mange aktuelle forhandlere innen eksempelvis hårerstatninger, hodeplagg og kosmetisk tatovering. 

Jeg gleder meg!

Sees vi?

Handlekurv
Skroll til toppen