Pleie og riktig vedlikehold for parykker/toppers:

Det er viktig å ta godt vare på håret og gi den riktig pleie, dette vil holde håret sunt, mykt og vakkert lenge.

  • Slik gjør du:

Børst parykken/toppen før og etter bruk. Vi anbefaler wonderbrush, detangler eller wetbrush.

La parykken/toppersen hvile på parykk stativet når du ikke bruker den. Spray gjerne litt conditioner spray eller ta litt olje i lengdene før du lar den hvile.

  • Hvor ofte bør jeg vaske håret?

Hvor ofte du vasker håret avhenger av hvor lenge du bruker den hver dag, hvor mye du svetter og hvor mye produkt du bruker i håret. Vi anbefaler vask en gang hver 1-3 uke med alle disse faktorene tatt i betraktning. Bruker du den sjeldent trenger den ikke å bli vaskes så ofte.

Når håret ditt slutter å bevege seg så naturlig som det burde, er det en god indikasjon på at det er på tide med en vask. 

Vask forsiktig ( ikke skrubb) med shampoo. Det kan være er lurt å vri hetten på vrangen. skyll ut all shampoo med kaldt til lunkent vann (aldri varmt).

Klapp og trykk forsiktig ut fuktigheten fra håret med et håndkle.

Ta i kur eller balsam og la den trekke inn i håret, ikke ta kur/balsam på parykkhetten. Ku/balsam skal kun i lengdene. Skyll med kaldt til lunket vann (aldri varmt)

Ta i Leave in krem, olje, conditioner spray.

La parykken/toppen lufttørke en stund før du fhøner håret helt tørt og styler den. Børst håret forsiktig når det er vått, da er festene veldig skjøre og det er lettere å dra hår ut fra parykkhetten. 

Når håret er tørt bruk en liten mengde serum eller olje i lengdene for å forhindre at tuppene blir tørre, parykk håret mottar ikke de samme naturlige oljene som biohåret vårt gjør. 

Hårmaske/Kur kan  gjøres hver 2-4 vask når du føler at håret trenger det. 

Når du styler håret og bruker varmeverktøy, hold varmen på max 200 grader, for å sikre lang levetid på håret.

Bruk ALLTID varmebeskyttende.

Vi anbefaler produkter av høy kvalitet i salongkvalitet. Unngå produkter som inneholder sulfater og prøv å velge de som er for fargebehandlet hår og som er fuktighetsgivende.

Husk at håret ditt er en investering og kvalitetsprodukter beskytter investeringen. Det er verdt det å bruke litt mer på et produkt av høy kvalitet.
Handlekurv
Skroll til toppen